esmaspäev, 4. veebruar 2019

Sanitaarremont ja -1

Blogi välimus sai väikese värskenduskuuri. Sisulises osas kolis külgribalt ära omaette lehele õpetlik materjal - nii on see ka mobiilses versioonis paremini kättesaadav. Nüüd leiab kõik kasuliku info päisemenüü valikust. Ümber sai tehtud fotogalerii osa, loodetavasti sai kenam.
Mobiiliversioon ei kuva postituse lõpus silte ja arhiiv on näha ainult veebiversioonis. Ma veel mõtlen, kas hakkan selles osas midagi ette võtma. Iseenesest saab ju ka telefonis veebiversiooni kasutada.

Kaotuste lainel jätkates - apelsiniõieline vandahübriid hankis mädaniku ja viskas lehed küljest. Tõenäoliselt sattus kastmisel vesi lehtede vahele ja kuna õhutemperatuur oli piisavalt jahe, siis polnudki rohkem vaja. Uut vandat tõenäoliselt soetada ei kavatse, kuna substraadis ma neid pidada ei oska ja paljasjuursena jälle ei püsi mul meeles neid piisavalt sageli kasta. Kuigi ega ma päris pidavat lubadust siinkohal anda ei kavatse, tõsi on see, et paar üksikut vandalist siiski on, kellega oleksin veel nõus kooselu proovima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar