neljapäev, 16. aprill 2015

Uus ja uhke haigemaja

Jätkame uudistega rindelt. Kuna haigeid on juba mitu, siis polnud neil seal kilekoti sees just eriti palju õhuruumi ja esteetilisest küljest ei meeldinud see mulle samuti. Sestap soetasin eile aianduspoest täiesti tavalise toakasvuhoone või minikasvuhoone, kuidas neid nüüd täpselt nimetataksegi. Valisin veidi kallima variandi, sest sellel olid avatavad õhuaknad ja välimus ka veidi apetiitsem kui päris paarieurostel karpidel. Muidugi on alati võimalik ka ära kasutada näiteks vanu läbipaistvaid tordikarpe, aga minul sellist asja käepärast polnud ja tordi ostmine poleks oluliselt odavam tulnud. Samuti mulle ikka imponeerisid need õhutusavad. Materjal ka väheke tugevam kui neil ühekordsetel karpidel, korralik tugev plastik.
Kolisin kodanikud koos oma aluskarbiga lihtsalt uude haiglahoonesse. Õhuniiskus on enamjaolt üle 90%, temperatuur ca 24C. Väga hea, dehüdreerumine lehtede kaudu peaks oluliselt vähenema! Vaatame, kas patsiendid kiidavad heaks.
Enne pildi tegemist oli kaas mõnda aega pealt ära, niisutasin lehti ja kontrollisin olukorda. Sellepärast ka õhuniiskus mõõdikul madalam, alles taastub.


2 kommentaari:

  1. Plastkaanega meriseapuur oleks suurem olnud :P

    Stalker

    VastaKustuta
  2. Nojah, aga see poleks mul sedasi kummutile ära mahtunud. Ja kardetavasti oleks maksnud oluliselt rohkem. :D

    VastaKustuta