neljapäev, 17. oktoober 2013

Edeneme.

Ripslasi pole pärast õievarte likvideerimist näha olnud, ptui-ptui-ptui üle vasaku õla. Päris vabalt veel siiski hingata ei julge.
Allesjäänud õievarred kasvavad, Moosinägu hakkab vaikselt elumärke näitama ja on paar aktiivset juureotsa tekitanud. Väike kollane närutas oma viimase õie ära ja suur Maxima kollane alustas uue ringiga.
Nädalavahetusel soetasin endale toreda vidina, mis näitab temperatuuri ja õhuniiskust ning sättisin selle tahatuppa taimede vahele. Esialgsed kartused eriti madala õhuniiskuse kohta õnneks tõeks ei osutunud, ööpäeva lõikes kõigub niiskuse tase ca 50-60% piires. Siiani madalaim tulemus on olnud 48 ja kõrgeim 68%, viimane küll varahommikul ja pärast pritsiga toimetamist.


Taustal minide riiul. Kuna taimede hulk on suurenenud ja aknalauale mahub neid siiski piiratud arv, siis soetasin täiesti hariliku metallist vannitoariiuli ja ladusin kodanikud sinna ritta. Pilt küll kole nagu väga udune öö, aga põhilise näeb ära. Iseenesest mahuks igale korrusele vähemalt üks taim veel.


Eile tööle minnes oli Maxima kollasel suurim pung veel kõvasti nupus. Täna hommikul koju jõudes oli aga õis juba praktiliselt lahti. Ülejäänud pungad veel ootavad ja kosuvad.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar