neljapäev, 2. jaanuar 2014

Head uut aastat!

Uus aasta on käes, aknalauad revideeritud ja muutused taas dokumenteeritud. Järgneb lühiülevaade inspekteerimise tulemustest.
Maxima kollane närutab veel viimaseid õisi, uued pungad aga juba paisuvad. Tundub, et kodanik on kiiremat sorti õitseja - ruttu õied külge, korraks lahti ja ja asendame juba uutega! Aga mis ma parata saan, ju on selline kärsitu iseloom mõnel. Suur valge, Ufonaut ja Prisma imeloom jätkavad ontlikult vanade õitega.

Ufonaudi kolm kuulsat ja kummalist
Helelilla mini jätkab samuti vapralt vanade õitega, lisaks on tulemas veel kolm.



Esimese keiki püsib samuti kangelaslikult oma kahe õie küljes. Sättisin vahepeal teda paremini potti, hakkas õite raskuse mõjul juba üle serva välja kukkuma. Õisi on küll vaid kaks, aga taim ise ju imetilluke ja õied on ilmatuma pika varre otsas, üle poti serva kaugustesse suundumas.



Tumelilla mini närtsitas ära ühe õievarre (täiskoosseisus), lõikasin selle maha. Muus osas näitab kolmest kaunist graatsiast kasvamise märke ainult punasetriibuliste õitega kodanik. Ülejäänud kaks passivad. Loodame kevade peale.

Ja tundub, et minu soovunelm polnudki päris soovunelm - Dragon's Fire tõepoolest toimetab midagi õievarrega. Vaatame, mis sellest välja tuleb!

Paistab, et midagi siiski toimub!
Tundmatud minid vahivad niisama, või noh, üks kasvatab lehte ja teine juuri. Loodetavasti võtavad ikkagi suve alguseks jalad kõhu alt välja. Ma tahan ju teada, mis värvi õied neil on!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar